Scroll to top
Residential

Casa Wani

2020 – 2021 | Van Engelen, Curaçao

 

This family home has a great architectural structure, but was in need for some changes. JenPen Interior Design Studio was contacted to create a new design for the guest bathroom, the home office / meditation room and TV – Room. The guest bathroom was completely stripped and was renovated to create a better layout with beautiful finished. As the home office is also used for a meditation room to give workshops and consults, it was important that the room had the Zen feeling with a bit of a nature feeling. Hence a combination of off whites, greens and wood colors. The TV-room kept the same layout, but the concept was to merge the colors together. Creating a ton-sur-ton of the color soft orange, where the ceiling was also painted to create a more cohesive and movie theater feel. And bringing a contrast in the room by adding black and white pieces. The TV room also consists now with custom made pieces like a wall to wall sofa and wall unit with lots of storage space.

 

 

  • Tags

    RESIDENTIAL

Share project

Copyrighted Image